disertacija
Naslov_rada
Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1

Prezime_autora, Ime_autora
Sveučilište u Zagrebu
Pravni fakultet
Ekonomske znanosti
Ekonomska politika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Prezime_autora, I. (2015). Naslov_rada : Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1 (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:999:777474

Prezime_autora, Ime_autora. "Naslov_rada : Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:999:777474

Prezime_autora, Ime_autora. "Naslov_rada : Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:999:777474

Prezime_autora, I. (2015). 'Naslov_rada : Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:999:777474

Prezime_autora I. Naslov_rada : Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1 [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:999:777474

I. Prezime_autora, "Naslov_rada : Podnaslov_rada_0 : Podnaslov_rada_1", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, Zagreb; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:999:777474

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.